NAJS -diversity works!

(Ny Ansats för Jämlikhet i Scenkonsten) Teaterhögskolan i Malmö, Lunds Universitet

Teaterhögskolan i samarbete med Malmö Unga Klara

Foto: Jenny Baumgartner

Avgående skådespelarstudenter ger sin andra examensproduktion, Brinn, i samproduktion med Unga Klara (nationell teaterscen för barn och unga).

Brinn är en berättelse om unga flickor och deras utsatta position. En explosiv och sorgsen föreställning som pendlar mellan humor och svärta.

Föreställningen är regisserad av Farnaz Arbabi (regissör och dramatiker samt en av två konstnärliga ledare på Unga Klara). Farnaz har även gästat NAJS i projektets början där hon i ett samtal med Eva-Maria Benavante Dahlin pratade om mångfaldsarbetet på Unga Klara och hur de systematiskt arbetar med dessa frågor på teatern, både på och utanför scenen. mer om det kan du läsa om här!

juni 1, 2022

Inlägget postades i

NAJS På gång

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.